Αντιαλεργικός Βιο-Καθαρισμός Σαλονιών - Στρωμάτων

Το Αττικό  θέτει στις υπηρεσίες σας τον πιο προηγμένο εξοπλισμό καθαρισμού στην αγορά, αντιμετωπίζοντας προβλήματα καθαρισμού και υγιεινής στο χώρο σας που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από συμβατικά συνεργεία καθαρισμού και παραδοσιακές οικιακές βοηθούς.

Δυστυχώς δεν υπάρχει σαλόνι ή στρώμα  χωρίς ανεπιθύμητη οικιακή σκόνη και ακάρεα!!

Αυτό αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργιών… (vita.gr)

Η κυρία αιτία  βέβαια είναι οι αόρατοι  μικροοργανισμοί που ονομάζονται ακάρεα!!

Τα στρώματα  των κρεβατιών αποτελούν το  ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξή τους..     Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα της επιδερμίδας που πέφτουν καθημερινά από το σώμα μας….

Μας προσβάλουν έμμεσα  γιατί στα μόρια των περιττωμάτων  τους περιέχεται  μια βλαπτική πρωτεΐνη η οποία εισέρχεται στον οργανισμό μας με την εισπνοή και επηρεάζει την προστατευτική βλεννώδη επένδυση των ματιών της μύτης των πνευμόνων και του δέρματός μας…

Η συντήρηση με βιοκαθαρισμό-απορρύπανση (decontamination) σας εξασφαλίζει  υγιεινό ύπνο καθαρίζοντας τα στρώματά σας  από τα ακάρεα , βακτήρια, οσμές , χωρίς την χρήση χημικών ουσιών..

Είναι σημαντικό να έχουμε ξεκούραστο ύπνο σε καθαρά στρώματα και γενικότερα να διατηρούμε καλές συνθήκες υγιεινής στο σπίτι, ώστε να ελαχιστοποιούμε προβλήματα αλλεργιών και πιθανών ασθενειών. Ειδικά για τα παιδιά, που το ανοσοποιητικό τους είναι περισσότερο ευάλωτο. Το ίδιο ισχύει και στους υπόλοιπους χώρους, όπου υπάρχει έντονη δραστηριότητα, όπως επαγγελματικοί, ξενοδοχεία αλλά και περιβάλλοντα με ειδικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις, όπως παιδικοί σταθμοί και χώροι φροντίδας ηλικιωμένων. Ο βιοκαθαρισμός  σαλονιών, στρωμάτων, και χαλιών, όπως και ο έλεγχος μικροβίων (Cleaning test) συμβάλλουν σημαντικά στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Απογειώστε την ποιότητα του ύπνου σας με ασφαλή και οικονομικό τρόπο

Επεξήγηση  διαδικασίας εσωτερικής  απορρύπανσης και αφαίρεσης εξωτερικών λεκέδων του στρώματός σας σε τρία απλά βήματα.

1ο βήμα

Εσωτερική  απορρύπανση με μηχανή GIRBY (http://www.kirby.com) υψηλών προδιαγραφών αναρρόφησης  ειδικής κατηγορίας φίλτρων H.E.P.A. επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση των ακάρεων, των περιττωμάτων τους, των σωματίδια σκόνης, των νεκρών κυττάρων, και γενικότερα  τη μείωση του μικροβιακού φορτίου από βακτηρίδια( decontamination) σπόρους μυκήτων κλπ. 

2ο βήμα Αφαίρεση εξωτερικών λεκέδων

Αφαίρεση εξωτερικών λεκέδων με  τη μέθοδο <<επικάλυψης ενεργού αφρού>> (SPRAY EXTRAXTION CLEANER )  της DR.SCHNELL  με απολλυμαντική δράση για την ασφαλή απομάκρυνση  λεκέδων από ιδρώτα, ούρα, αίμα, εμετό κ.λ.π

3o βήμα

Αναρρόφηση λεκέδων και ενεργού αφρού και με την αποτελεσματική μέθοδο extraxtion για την απόλυτη καθαριότητα τόσο ώστε να απολαύσετε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα. 

 

Αποτέλεσμα

Για να σας γνωρίσουμε  την υπηρεσία ερχόμαστε στο χώρο σας για επιτόπιο έλεγχο (cleaning test), ακάρεων στο δικός σας σαλόνι, στρώμα ή χαλί  ΔΩΡΕΑΝ…!!

Παρέχουμε υπηρεσίες σε όλη τη Θεσσαλία.

Δείτε την παρουσίαση "Bιο-καθαρισμός στρώματων - σαλονιών (cleaning test)" στο youtube.

Η απορρύπανσή των δεν είναι δαπάνη ή πολυτέλεια... είναι  υποχρέωση απέναντι σε μας και τα παιδιά μας…!!!